Akademija klasičnog slikarstva

COVID-19

Poštovani, 

Pozivamo Vas da uzmete učešće i prijavite se na predstojeću CNN Tech 2021 međunarodnu konferenciju koja će se održati na Zlatiboru u periodu od 29.06.2021. do 02.07.2021. (http://cnntechno.com/). 
Organizatori pete po redu konferencije su Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu i Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu.
 
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je tematski zbornik od međunarodnog značaja za 2019. godinu pod nazivom “Computational and Experimental Approaches in Materials Science and Engineering” publikovan od strane renomirane Švajcarske izdavačke kuće Springer bila jedna od glavnih publikacija citiranih u radovima u cilju ostvarivanja ciljeva održivog ravoja Ujedinjenih nacija.
 
Odabrani radovi iz oblasti sinterovanja će biti publikovani u časopisu Science of Sintering
 
U okviru konferencije održaće se i Regional Innovation Forum 2021 u okviru koga će se održati dograđaji “B2B – Busines to busines” sastanci i “Workshop” koji koorganizuje Evropska Mreža za Preduzetništvo na Zlatiboru dana 01.07.2021. uporedo sa CNN Tech 2021 konferencijom. http://cnntechno.com/  
 
 
Prisustvo forumu potvrdili su Razvojna agencija Srbije i Fond za inovacionu delatnost koji će govoriti u okviru WORKSHOP-a. Ispred RAS-a će direktorka za mala i srednja preduzeća Jelena Cvijanović govoriti na temu “Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzeća”, uz primere dobre i loše prakse. Na Forumu se očekuje da učešće uzme preko 60 kompanija pri čemu su potvrdjeni i sledeći koorganizatori u okviru Evropske Mreže za preduzetnišvo: 
 
– Development Agency of Serbia
– Ss. Cyril and Methodius University in Skopje
– Chamber of Commerce and Industry of Republic of Srpska
– Development Agency of Republic of Srpska
– University of Montenegro – Faculty of Mechanical Engineering
– Ministry of Economy of Montenegro
 
U okviru WORKSHOP-a ćemo slušati i predstavnike Zavoda za zaštitu intelektualne svojine koji će izložiti načine i uslove da svoju ideju zaštitite na najbolji mogući način.
 
 
B2B sastanci
B2B sastanci su brz i lak način da se upoznaju potencijalni partneri. Ljudi se upoznaju vrlo brzo. 15 minuta je često dovoljno vremena da bi se povezali, zatim se oglašava zvonce i sledeći sastanak počinje. Ukoliko se pokaže interesovanje za saradnju diskusiju možete nastaviti u pauzama.
 
 
1. Onlajn registracija
Registrujte se preko sajta iz nastavka i postavite Vaš kooperacijski profil.
 
U Vašem profilu možete postaviti koju tehnologiju/proizvode/stručnos/uslugu nudite, koji vid saradnje tražite i koje ideje bi želeli da razmotrite sa potencijalnim partnerima.
 
(Svi kooperacijski profili su postavljeni onlajn i svako će imati pristup njima. Profil je moguće menjati u bilo kom trenutku.)
 
 
2. Promocija objavljenih profila
Svi objavljeni profili će biti intezivno promovisani od strane organiazatora i koorganizatora skupa. Šta više, svaki učesnik će videti Vaš kooperacijski profil. Statistička analiza 40 događaja je pokazala, da su profili sa dosta informacija pregledani od 50 do 150 puta PRE početka same konferencije i BIĆE pregledavani i NAKON konferencije.
 
 
3. Izbor B2B sastanaka
Email obaveštenja
Bićete obavešteni email porukom za svaki zakazani sastanak. Pogledajte kooperacijske profile koji najviše obećavaju. Inteligentnom pretragom ćete moći da pronađete partnere koji odgovaraju Vašim zahtevima. Za samo nekoliko minuta ćete moći da pronađete buduće potencijalne biznis partnere.
 
Zakazivanje B2B sastanaka
Kada pronađete odgovarajuće biznis partnere, moći ćete da zakažete sastanak sa njima. Bićete u mogućnosti da zakažete dodatne sastanke bilo kada, ali imajte na umu da se sastanci zakazuju po prncipu “first come – first served”. Možete zakazivati sastanke, ali takođe od Vas se može zahtevati sastanak od strane drugih učesnika.
 
Nekoliko dana pre konferencije dobićete Vaš raspored sastanaka.
 
Sve novosti vezane za konferenciju možete pratiti na našim društvenim mrežama.
 

CNN TECH 2021 Organizing Committee
29. 06. –  02. 07. 2021
Zlatibor, Serbia
http://www.cnntechno.com